Jag tyckte att det faktiskt kunde vara dags att köra ett favoritinlägg igen, det var ett bra tag sen sist. Den här gången har jag fyra favoriter, två läppgunk, ett handgojs och en riktig sommarfavorit!

♥ Nivea SOS Hand balm. Alltså jag vet inte var jag ska börja, den här går raka vägen in på mirakellistan! I måndags förra veckan var mina händer snustorra, inga handkrämer hjälpte och det sved och var påväg att bli självsprickor över handryggen. Idag är mina händer mjuka, lena och det finns inga torra partier så långt ögat kan nå – det är som att de aldrig har varit dåliga. Och det bästa? Ja den finns typ överallt (min köptes på city gross) och kostade 39,95 – väl värda pengar!

E.L.F Mineral Glow. Jag har haft det här ett tag och använt för att glowa upp ansiktet när det varit lite glåmigt och tråkigt. Jag har fått jättemycket komplimanger för mitt glow och det är fler som undrat vad ”det där skimriga” på mina kindben är för något. Jag sveper det lätt över kindbenen med en kabukibrush och får en trevlig lyster till huden. Kostar ca 79 SEK på E.L.F’s hemsida.

Revlon Lipbutter i nyansen Cotton Candy. Det är som smör på läpparna, glider på smidigt och den rosa nyansen med gulskimret är alldeles lagom för min vardagsmakeup. En storfavorit som hänger med överallt!

Illamasqua sheer lipgloss i nyansen Electrify. Klistrigt, bubbelgumsrosa och urtjusigt! Det här glosset fick jag av Emelie som i sin tur fick det i sin glossybox. Ett läppgunk som även det följer med i väskan hit och dit när jag vill få lite mer färg på läpparna än när jag använder Cotton Candy.

Har ni testat någon av dessa och i sådana fall, vad har ni för åsikter/uppfattningar om dem?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.