Alltså. Spontangör inte håret. Aldrig! :P Åh jag fick för mig om att jag var skitduktig igår och slängde i slingor i håret. Tio minuter räckte innan jag såg ut som morot i längderna och blond längst upp. Haha, åh vad hade jag egentligen väntat mig? Så jäkla klantigt. Har ni något tips på vad jag ska göra? Grejen är ju att jag faktiskt vill bli ljusare, jag är ju mörkblond i grund och botten, men om det krävs skulle jag kunna slänga i en mörk färg bara för att bli av med skiten.

Jag har fått tips om att slänga i en färginpackning bara, frågan är vad jag ska slänga i. Får väl gå till en frisör annars och reparera mitt misstag (det var ju de pengar jag inte hade…ehehe). Men är man envis och klantig är man :P

Det värsta är nog att ena sidan av huvudet inte är lika orange som den andra. Japp, man lär ju av sina misstag sägs det ju. Jag lovar.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.