Det här är officiellt min sista universitetsdag, min examensdag. Jag vet att jag tjatar, men det är rätt viktigt för mig ändå. Idag har förövrigt varit en sjukt tung dag, ni som följer mig på Twitter vet vad det handlar om. Jag tänkte ändå slänga in ett inlägg innan jag drar till jobbet.

Jag fick hela China GlazeElectropop-kollektionen av mamma och pappa i födelsedagspresent (hej-finaste-föräldrar! ♥). Kollektionen är updelad i två – brights och lights, och jag tänkte presentera dem i den ordningen. Jag kommer de kommande veckorna köra rätt mycket swatches på dem, jag påpekar det redan nu, så det handlar inte om några notd’s som är köpta eller liknande. Bara nagellack givna i present av fina omtänksamma människor.

f v: Techno, Aquadelic, Sunshine Pop, Gaga For Green, Make Some Noise, Wicked Style

f v: Fuchsia Fanatic, Dance Baby, Electric Beat, Kinetic Candy, Sweet Hook, Gothic Lolita

Brights:

Techno

Aquadelic

Sunshine Pop


Gaga for Green

Make Some Noise

Wicked Style

Favoriterna här är Aquadelic, Make Some Noise och Techno. Men jag gillar de andra med, såklart! Jag tycker att Wicked Style ser ut att vara en riktigt snygg ha-på-tårna-färg och smörgula Sunshine Pop har jag på naglarna just nu. Gaga for Green älskar jag ju enbart för namnet skull ;)

Lights:

Fuchsia Fanatic

Dance Baby


Electric Beat


Kinetic Candy

Sweet Hook

Gothic Lolita


Det här är min favoritdel av
kollektionen, jag gillar verkligen alla nyanser! Jag gillar att de ser lite yoghurt-aktiga ut i finishen, Emy testade Dance Baby igår och åh vad fint det var. Jag ser verkligen fram att testa de här.

Overall tycker jag att det är en jättefin kollektion. Jag vet att flertalet av dem liknar lack som kom i Up-and-away kollektionen, men jag blundar lite för det (nagellackstönt) och dreglar lite över var och en av dem. Jag älskar krämlack på våren och sommaren, så de här lacken kommer med glädje pryda mina naglar varje dag.

Är det några/något av lacken som faller er mer i smaken än något annat? Har ni köpt något av dem redan?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.