Först ut i China Glaze Electropop-swatches får bli smörblomsgula Sunshine Pop. Och det är verkligen smörblomsgult! Det har ett subtilt skimmer i sig som ger en fin stuns till nyansen i sig. Gillar jag det? Det är väldigt poppigt och mina naglar lyser lång väg när jag har det på mig.

Det får bara bli två bilder den här gången, de blev inte alls bra och mina nagelband är så döda just nu. De blir alltid såhär den här tiden på året i och med att jag börjat på mitt sommarjobb. Det sliter en hel del på naglarna helt enkelt.

Hur var det att lacka med? Mja, där kommer den tråkiga biten. Det var tjockt och var svårlackat som tusan. Men sen är det ju ett gult lack och jag har ju haft problem tidigare med gula lack och det kan ju ha med det att göra. Jag har två lager här och det torkade inte speciellt snabbt. Toppat med ett lager Seche vite torkade det väl sådär, eheh.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.