Jag köpte ett Depend protective basecoat för ett tag sedan när min vanliga nagellstärkare och baslack tagit slut. I och med att jag nu tagit examen och söker arbete vill jag hushålla med mina pengar bättre (har väl alltid hushållt med dem bra men nu är det ännu viktigare) och därför valde jag att testa ett mindre dyrt baslack – både prismässigt och för att det är roligt att testa någonting nytt.

Min flaska är snart slut (kanske för att jag råkade välta ut hälften) och tycker att det är dags att diskutera lite funktion och sådär. Det fungerar väl overall hyfsat bra som baslack, men det hjälper inte alls mot missfärgningar. Så missfärgade som mina naglar är idag har de inte varit på länge och de blir bara mer och mer missfärgade efter varje lack jag använder.

Prismässigt skulle jag väl kunna köpa det igen, men då bara om jag möjligtvis får för mig om att jag aldrig mer ska ha skira lack, eller möjligtvis aldrig mer ha lack som möjligtvis färgar av sig. Mja, det är väl inte speciellt bra i sådana fall, mer än att rädda mina naglar från total misär.

Jag är osäker på om det ska ha några stärkande egenskaper, men efter min tid med min kärlek från OPI är det ganska svårt att säga om det här är medelmåttigt bra eller inte.

Depend Protective Basecoat kostar ca 25 SEK och finns bland annat på kicks och Åhléns.
Någon som använt det och upplevt något annorlunda?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.