Jag fick en hel del förslag från er sida vad gäller mitt hår (som jag förövrigt inte har ordnat) och ett av dem var Silverschampo. Hade en lång diskussion med min kusin som gått från rött hår till blont och hon tipsade om ett silverschampo hon gillade och tyckte var riktigt bra.

I lördags var vi och letade jacka till mig och passade på att springa in på MAXI för att kolla efter det här silverschampot till mig och hudvård till honom. Vi bestämde oss rätt snart att ta det hela på vårt gemensamma matkonto eftersom vi passade på att handla annat också, så jag fick slänga till två dependlack för att hans hudcréme var dubbelt så dyrt som mitt schampo, hehe!

Silver Reflex-schampo (som inte fungerade alls såklart, men nu har jag testat!) och Depend 313 och 315. 313 överväger jag att köpa en till av, för det är så fint. Maxi hade erbjudande och körde två Dependlack för 39 SEK, helt okej.

Silverreflexschampot kostade 39,95. Det får stå kvar här hemma i och med tankarna jag har att gå tillbaka till min vanliga hårfärg. Mitt hår är ju så himla rött blandat med blont och med mörkbrunt och svart och gud vet vad att det inte är konstigt att det inte hjälpte trots två 15 minutersappliceringar.

Aja, skam den som ger sig!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.