Idag är jag på min kusins student (grattis vännen!)
, får kramar av mamma och försöker tänka på annat antar jag. I söndags bar jag Depend’s 313, ett helt underbart lila lack med grönt skimmer. Jag måste verkligen köpa mig en backupflaska av detta, så himla fint är det.

Jag är lite tudelad till det här med Depend’s lack överlag
. Billiga om man köper ett lack om året, dyra om man får för sig om att ha varenda ett av kollektions-lacken (speciellt hololacken och magnetlacken, hu!) eller använder upp flaska efter flaska. Jag föredrar nog att köpa större flaskor av ”dyrare” märken som tar längre tid att ta slut på än Depend’s. Med tanke på hur mycket jag gillar det här lär det ta slut rätt kvickt.

Jag har två lager här. Det hade nog kunnat fungera med enbart ett, men jag var lite slarvig på ett par av naglarna så det fick bli att lägga på ett till. Med Seche ovanpå var det inga problem alls med torktiden och jag kunde inte låta bli att titta på mina naglar flera gånger i timmen (hej hjälp så töntigt). Verkligen fullträff Depend, oavsett dyrhet eller ej.

Depend’s lack kostar 25 SEK och finns på Kicks, Åhlens, ICA MAXI osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.