Hej alla underbara fina!

Om jag hade haft möjlighet hade jag velat åka runt i Sverige och ge er varsin stor kram hela bunten. De här senaste dagarna har varit hemska och jag har inte gjort annat än att lipa som en barnrumpa och tagit mig tillräckligt till sans för att kunna umgås med folk på någorlunda maner. Precis innan vi tog bort Dot tog vår lilla familj mot ytterligare ett dråpslag och jag har pausat min hjärna lite nu, därav väldigt lite svar på kommentarer (jag ska försöka hinna ikapp).

Jag är tacksam för att inlägg går att tidsinställa och jag är tacksam över att jag har världens bästa läsare. Tack så mycket för att ni kommer in här och gör min dag lite lättare <3

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.