Nummer två ut i Electropop-visningen är turkosaktiga Aquadelic. Jag tänker lite på poolar när jag ser det här, vatten och härlig färgsättning. Det här lacket gillar jag verkligen (en av mina tippade favoriter innan jag fick kollektionen faktiskt). Kanske att det är liite grönare än vad det ser ut att vara på bilderna, men det är inte mycket som skiljer.

Jag vet inte hur det är med er men jag tycker att appliceringen med China Glaze’s krämlack är lite si och sådär. Jag hade ju problem med det gula Sunshine Pop, men jag tyckte att det här var liite svårlackat med. Det blev väldigt tjockt på nageln och jag fick ta bort det en gång för att det blev för mycket på penseln och sabbade allting (plus lite katthår som fastnade, det får inte glömmas).

Jag tror att jag hade kunnat klara mig med ett lager om det inte var för att det droppade så mycket lack från penseln. Hur mycket jag än försökte att torka av den för att det inte skulle hända blev det som en pool över nageln som jag fick dra av och därför blev det lätt flammigt och ett andra lager krävdes för att det inte skulle se hej kom och hjälp mig ut.

Med Seche torkade det bra, tack och lov. Aquadelic kanske inte är unikt i sin nyans men det är ändå ett väldigt fint lack, oavsett tråk ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.