Jag antar att det inte är speciellt många som missat Maybellines hetaste lansering i år – Maybelline Fit Me. Produktlinjen är skapad för att passa våra individuella önskningar, anpassade efter varje hudnyans och behov –  det handlar inte om att gömma och förändra – det handlar om att låta huden andas och att låta ens naturliga lyster lysa igenom basen.

Ja jo, det är väl egentligen vad jag hoppas på att allt mitt smink gör, men jag tycker absolut att Fit-Me’s idé är riktigt bra. Det är enkelt att välja foundation, rouge och puder efter siffra och det finns en rad olika nyanser som jag tror att jag eventuellt kan använda, blekfis eller ej.

Med kollektionen släppte även Maybelline Fit me blush som sägs ”smälta in i huden” och kommer i sex olika nyanser: 115 Light Peach, 120 Light Pink, 210 Medium Rose, 220 Medium Nude, 310 Deep Rose, 320 Deep Pink. Jag har fått Light Peach och Medium Nude hemskickat till mig för att kika närmare på. Jag är väl egentligen lite sent ute, men jag tycker ändå att det kan vara roligt att kasta ett getöga på dem.


Medium Nude & Light Peach


Medium Nude

Light Peach


Medium Nude & Light Peach

Mitt första intryck var att det inte var speciellt mycket tryck i något av rougen. Mer än så här får jag inte efter att rikligt ha försökt mätta handryggen (utan primer), men i och för sig tycker jag att de gör sig rätt fina och neutrala på mina kinder. De ger ett fint matt resultat och jag gillar att använda den som vardagsrouge när jag inte vill ha för mycket på kinderna.

En av mina favoriter är det med guldskimret – jag är faktiskt osäker på vilken nyans det är, om det är deep Rose eller medium Rose. Är det någon av er som vet? Har ni testat något av Fit me Blushen? Rougen kostar ca 109 SEK och finns att köpa på bland annat kicks och Åhléns.

Produkterna har skickats till mig i recensionssyfte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.