Nummer tre av lacken jag fick av Emelie (vars blogg är riktigt sevärd om man gillar nagellack) är w7 Metallic Mercury, ett duokromt snyggt lack med mörk bas och med röttguldbronsigt glitter. Ett väldigt tjusigt lack om jag får säga det själv!

Idag är det faktiskt första gången jag använder blogg.se’s nya bloggverktyg. Jag har inte varit vid datorn mer än väldigt korta stunder i taget (i söndags i några minuter) och blev lite förvirrad när jag loggade in och allt såg nytt ut men jag tror att jag kan reda ut det här med. Men nu lackbilder!

Väldigt svårt att fånga på bild i det ruskväder jag tog bilderna i, men jag tror att de här bilderna ger det rättvisa. Det är urtjusigt på! Jag har fått beröm både av kvinnliga och manliga kunder på mitt sommarjobb, det ni, det händer inte jämt :)

På bilderna har jag två lager för att få det täckande. Det första lagret blev väldigt skirt och jag trodde inte att det skulle räcka med två, men det andra jämnade ut resultatet riktigt bra. Här har jag ett lager Seche Vite, men det är lika blankt och fint utan.

Mercury är en riktig skönhet i alla fall, det är liksom inte svårt att konstatera.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.