För ett tag sen blev jag uttagen i en Buzzadorkampanj där jag skulle buzza runt om en ny deodorant från Nivea. Buzzador är ett helt okej sätt att kunna testa nya produkter på och dela med sig av nyheter med sina vänner, men det är rätt sällan det kommer kampanjer som faktiskt faller mig i smaken :P

Nivea Pure & Sensitive Gentle Care 48 hours deo är en antiperspirant (reducerar utsöndring av svett) framtagen för de med känslig hud. Innehållande avokadoolja och kamomillextrakt ska den motverka irritation och lugna huden. Den är parfymfri och innehåller ingen alkohol.


Jag gillar ju parfymerade deodoranter så jag känner väl mig lite snuvad på konfekten när jag använder den här – men den är ju ändå framtagen för känslig hud och det är det vi ska utgå ifrån! Jag tycker att den känns bra i armhålan och min hud har aldrig känt sig märkbart irriterad när jag använder den. Jag brukar dock inte ha problem med deodoranter, så jag kanske inte är rätt person att fråga rörande den biten.

I sin helhet tycker jag väl att den gör vad den ska på daglig basis. Jag har använt den när jag jobbat långa pass på mitt extrajobb, och använt den i vardagen och då dämpar den svettavsöndringen (alltså är det bara jag eller är det någon mer som tycker att det är ett illaklingande ord? :P). När det kommer till träning och promenader håller den dessvärre inte. Jag svettas inte lika mycket som jag gjorde förut när jag vägde mer, men den här klarar inte riktigt av när kroppen avsöndrar mer. Det problemet tycker jag ändå att rätt många antiperspiranter har, så den här är inte helt ute ur leken.

Jag har lite svårt för att den kommer i glasflaska då jag är rätt fumlig av mig och tappar saker i golvet i tid och otid. Hellre hade jag sett en plasthylsa med en bättre roll-on, denna tenderar att sega ihop totalt och ibland tar det evigheter att få ut något ur förpackningen.

Köpa igen?, jag är alldeles för förtjust i deodoranter med parfym när jag ändå klarar mig bra utan roll-on anpassad för känslig hud, men jag kan tänka mig att andra kan uppskatta den.

Cirkapriset ligger på 35 SEK. Är det någon av er som har känslig hud och har använt denna, hur tyckte ni att den fungerade för er?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.