Hur mår ni efter midsommarfirandet? Själv är jag ju nere hos mina föräldrar och förhoppningsvis finns det möjlighet till att få en del sol på sig idag, om vädret håller i sig. Jag tänkte visa upp make-upen jag valde att ha igår. Det är inte så ofta jag har tid/(ork) att sminka mig innan jag drar iväg till jobbet, men nu när jag var hemma och skulle iväg tänkte jag att det skulle vara trevligt.

Jag hade vit ”gudinneklänning” som jag fick av mina föräldrar i födelsedagspresent och matchade outfiten med blå detaljer – turkosa örhängen och blååååblåååååå ögonskugga. Den person som sa att blå ögonskugga inte är någonting att ha var galen – det kan ju faktiskt bli rätt fint :)

Åh, det är när jag verkligen har tid på mig jag inser hur kul jag tycker att det här är. Det är klart att jag inte är någon expert och att det till och från ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, men det är så roligt att pyssla och greja och välja och traggla <3
Men nog! Här kommer listan på grejer jag använt.
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance
Nyx jumbo pencil milk
Fem olika blå nyanser ur 120-paletten
MUS M/S Muffin
MIYO Devil eyes eyeliner pen no 3
Isadora glossy eyeliner
MIYO Super Lash Mascara
Ansikte:
Vichy Aqualia Thermal ansiktscréme (ÄLSKAR!)
Deborah Newskin Compact foundation
Wet n Wild cover all concealer
Everyday minerals finishing Dust
E.L.F mineral Glow
MUS Coral Lace rouge
Läppar:
MAC lipstick Crosswires
Vad hade ni för make på midsommar?

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.