Klart jag har ett par godbitar att visa såhär midsommarhelgen, vad vore jag för någon annars? Jag och rosa lack har i vanliga fall en rätt dålig relation till varandra (de är så fina men jag ser bara så konstig ut i dem) men på sista tiden har jag hittat mina favoriter, Dance Baby är nog ett av dem.

Dance Baby är ett rosa cremelack som får mig att tänka på frozen Yoghurt eller yoghurt i all ära. Jag vet inte riktigt varför det är så men jag har för mig om att Emy hade samma uppfattning om detta som jag själv har om det.

Det var faktiskt rätt svårt att fånga på bild (antingen är det vädret eller kameran, jag hoppas på det förstnämnda) och jag tycker att det ser rätt randigt ut trots överlack. Det var lite svårt att lacka med, men inte lika jobbigt som Sunshine Pop som fortfarande håller ligan som värsta tänkbara lackscenario.

Jag är rätt kluven – är det tjockt eller för rinnigt? Jag tycker att det skiljer sig från nagel till nagel. I vissa fall skulle det räcka med ett lager, i andra behövs det två. Sen tycker jag att det är så synd att jag fick klippa ner naglarna (och att de ser så ojämna ut trots att de är jämna för mitt öga när jag ser på dem – nya glasögon kanske?) men mitt jobb kräver det. Jag slår av dem alldeles för lätt annars.

Än så länge har inte Electropop-kollektionen wow-at mig i lackningsegenskaper. De verkar vara rätt trista på den fronten faktiskt :/

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.