Kommer ni ihåg panikinlägget för ett tag sen, det om mitt hår? Jag jobbar på det. Nu ser det betydligt mycket bättre ut, men det ser fortfarande ut som att jag har en ordeentlig dipdye. Heh. Men ja, nu är jag rätt ljus i håret och jag har insett hur mycket jag behöver en klippning!

Den här bilden gör det liite orättvisa, det är ljusare och lite mindre rött än vad det verkar här men det är ju lite pinigt att visa upp hur det ser ut ändå :P Sanna (Makeupmylack) gav det godkänt i alla fall när vi träffades som hastigast :P

Såhär ser det ut upptill, så som jag vill att resten ska se ut, någon gång i framtiden. Skillnaden är dock inte så markant som det ser ut att vara på bilderna och det är väl tack för det, annars hade jag fått gå med mössa! På den här bilden ser man lite mer hur längderna ser ut nyansmässigt.
Har förövrigt haft två dagar på jobbet och har inte hunnit ordna med blogginlägg så att här inte står tomt. Jag hoppas att jag kan råda bot på det i morgon :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.