I slutet av förra veckan rasslade
det in ett pressutskick i brevlådan (eller snarare på mitt utlämningsställe). Eftersom jag fått en del schemalagt nu på sistone (yay!) fick min fina sambo få och hämta ut paketet från Loréal. Tänkte bara slänga upp en teaserbild på vad som kommer komma inom kort i bloggen innan jag drar till jobbet.

Det är så kul att jag kan visa upp lite nyheter för er här så att vi håller oss uppdaterade om vad som väntar oss i sommarvärmen. Under sommaren tycker jag att det annars står rätt still i den här världen, men det är väl för att alla är ute och testar allt solskydd som finns att tillgå ;)

Essies sommarkollektion, nya Candy Gloss från Loréal och nya lack från det sistnämnda!

Den här veckan jobbar jag alla dagar utan söndag och har lite svårt att ordna med inlägg så att här inte är så dött. Jag hoppas att ni kan förlåta mig! Ät mycket glass, skydda er ordentligt när ni sitter i solen och ha en fin dag i värmen (om den nu håller i sig) ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.