Nu blir det lite mycket China Glaze på rad, men grejen är att min hej-de-här-nagellacken-är-inte-visade-på-bloggen-än svämmar över med mörka lack som mest passar sig för höst och vinter, och därför blir det nästan en självklarhet att jag nallar på det godaste, vårkollektionerna ;)

Electric Beat är ytterligare ett av favoritnyanserna i kollektionen, jag har ju en svaghet för både grönt och blått och det är väl inte konstigt att jag dras mot en dammblå fining som EB. Krämlack + blått = hejkärlek. Eller?

Appliceringen då? Ja alltså det var fortfarande inte världens bästa upplevelse, måste jag väl säga. Är jag förvånad? Nä, inte riktigt. Jag förstår inte riktigt vad som hänt här med Electropop, men Electric Beat är i alla fall ett av de som fungerat bäst hittills. Det första lagret var aningen skirt, men det andra blev nästan för tjockt. Jag lyckades göra lite hack och grejer i det så jag fick måla på ett tredje lager på ”visningshanden” för att inte visa er mina missöden :P

Annars täcker det bra med två lager, fungerar hyfsat med mitt Seche, men det är för att mitt Seche Suger snarare än något annat.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.