Redan i maj skrev jag ett inlägg om Essies sommarkollektion som numera har kommit ut i butik. Då var det Fear of Desire, Off the shoulder och Mojito Madness som stod högst upp på intresselistan och jag tror nog att det är något liknande fortfarande. Jag tycker ju att sommar ska vara färg, färg, färg och jag tycker att Essie har lyckats rätt bra med det, men jag tycker nog att All tied upp, det ”bronsiga” leverpastejslacket, känns lite fel. Kanske skulle man passat på att göra en snygg lila?

Kollektionen består av:
  • Bikini so teenyprovocerande, strålande himmelsblå
  • Cascade cooliskall, glittrande nejlikerosa
  • All tied upstygg, smältande brons
  • Off the shouldervågad, brännhet rosa
  • Fear or desireklar orange att bli besatt av
  • Mojito Madnessparty time med limegrönt

All tied up, Mojito Madness, Bikini so teeny, Cascade cool, Off the shoulder, Fear or desire

All tied uplite leverpastejsfärgad sådär

Mojito Madness – knalligt grönt

Bikini So Teeny – Kameran blev så förvirrad av skimret att det vägrade ta en skarp bild

Cascade Cool söt rosa, lite lik Dance baby?

Off the shoulder – Poppigt knall, urfin!

Fear or desiredet kan inte bli mer orange än såhär

Det kommer komma notd’s på dessa inom en snar framtid, så räds inte dessa suddbilder. Ibland är inte sommarljuset en bloggares bästa vän det heller, det blir för ljust i lägenheten och så blir det alldeles omöjligt att ta bra kort. Men jag tycker ändå att dessa återspeglar nyanserna väl och det är väl det som är det viktigaste.

Har ni redan köpt några lack ur kollektionen, eller har ni redan snarlika versioner av dessa? Jag tycker att det är en söt kollektion, där All tied upp visserligen känns aningen malplacerad, men den fyller säkert sin funktion för några. Kollektionen finns ute för försäljning just nu, och lacken har ett cirkapris på 129 SEK.
Produkterna har skickats till mig i recensionssyfte.You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.