I våras lanserade Gliss sin Hair repair Daily oil elixir för torrt och skadat hår. Jag har faktiskt haft svårt att hitta information om denna eftersom jag köpt den själv i en dagligvarubutik och söker jag efter den på webben kommer enbart recensioner från andra skönhetsbloggare upp och schwarzkopf’s hemsida gav mig inte speciellt mycket hjälp heller. Men jag kan ändå ge oljan ett utlåtande för vad den gjort/hjälpt mitt hår, såklart.

Daily oik elixir kan användas på torrt, eller i fuktigt hår. Den kan även användas i håret innan styling och har ett brett användningsområde. Jag har använt den på torrt och fuktigt hår. Mycket som skydd innan plattång har jag däremot inte använt den eftersom jag har så mycket produkter som hjälper mitt hår med den biten. Jag har haft min flaska sedan jag såg den för första gången i butik och har använt den frekvent, ibland flera gånger om dagen och ibland kan det gå några dagar mellan applicering.

 

Den är grymt dryg och det behövs bara två pump till mitt långa hår som räcker ner över halva min rygg. Den luktar lite hm, blommigt? Det är i alla fall en väldigt behaglig doft och min sambo brukar ofta påpeka att han tycker att mitt hår luktar så gott när jag använder denna. Jag tycker att mitt hår känns bättre, lättare att reda ut och inte så torrt och glanslöst som jag upplever att det varit innan. Nu har jag förvisso blekt mitt hår och dessutom använt andra produkter, men innan dess har jag ju utsett Daily elixir till en favorit just för att jag tycker att den gör mitt hår gott.
Priset varierar väldigt mycket beroende på vart du inhandlar dem. Jag hade tur och fick ett kampanjerbjudande på den eftersom att jag köpte mitt exemplar första veckan den fanns ute på marknaden, jag gav 45 SEK för den, medan jag sett att den kan kosta uppemot 79 SEK i andra butiker. Jag skulle tipsa om att kolla efter den i dagligvaruhandeln snarare än H&M eller liknande.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.