Jag kunde inte hålla tassarna borta från brännheta Fear or Desire speciellt länge. Såhär på sommaren tycker jag att ett orange lack klär så himla bra, speciellt om man är solbränd (vilket jag inte är). Ett orange, krämfärgat nagellack i den här nyansen finns det likande av, men jag tror inte att jag har just den HÄR nyanseringen på orange. Ni vet, det finns många sätt att kringgå att man har många orangea lack, eller hur?

Det är skitsnyggt, just so you know. Men. Jag har ingen tur med appliceringen på lack längre tror jag. Gud, det här var ett riktigt h e l v e t e att lacka med. Jag hoppas att det har att göra med att jag enbart hade 20 minuter på mig innan det var dags att panikäta en sen lunch + platta håret för att springa till jobbet, för jag vill verkligen att det här ska vara bra på alla punkter. Jag tror dock att det finns ett hopp i mörkret, för jag swatchade det ju på mina pinnar och där var det inga problem att lacka med det heller.

Sedan är det första gången jag använder Essies breda penslar (vilka är liite för breda för min smak) så det kan ju helt enkelt handla om att jag hade behövt ha lite mer tid för att bemästra någonting nytt. Jag har i alla fall två lager Fear or Desire här och har toppat det med ett lager Seche Vite. Trots att det blev tjockt och att det verkade som att det skulle gå åt helskotta med allting klarade det sig utan märken och det får jag väl säga är en bedrift.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.