En av mina absoluta sommarfavoriter i år är Escada Island Kiss. Jag kommer ihåg att jag gjorde ett ödesdigert beslut den gången jag var på kryssning med min familj och bestämde mig för att köpa Britney Spears nya parfym (den rosa bollen med gröna stenar) istället för den här. Det var mitt första ”riktiga” parfyminköp och jag ångrar än idag att jag inte valde att köpa Island Kiss redan då, för jag totalälskar den här fruktsöta escadadoften.
Om jag blev glad när jag fick den i födelsedagspresent av sambo? OM! ♥

Parfymen lanserades för första gången 2004 och det verkar som att alla jag känner har just denna som sin storfavorit (finns säkert någon som skiljer sig, men det är väl bra det eller? :P). Island kiss är inspirerad av de vackra dagarna runt karibiska havet, färger, sommarlåtar, vågor. Ja jo, jag förstår hela grejen trots att det verkar så himla klyshigt.
Med toppnoter som mango, passionsblomma och apelsin, hjärtnoterna persika och magnolia, basnoter med mysktoner, ljusa träslag och hibiscus är det här en sommarfräsch och härlig parfym jag hoppas räcker för alltid.

30 ml kostar 396 SEK på kicks, och 50 ml kostar 585 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.