För ett tag sedan skrev jag om att barnängen lanserat en ny produktserie, Lenande & Olja. Jag fick ett kit hemskickat till mig i recensionssyfte och jag har använt body lotionen till och från sedan dess och tänkte bara komma med ett litet utlåtande.

Body-lotionen är för extra torr hud och innehåller Mandel, Argan och Marulaolja. Den ska hålla huden torr i upp till 48 timmar och hjälpa torrisar som jag att bli mjuka och lena i huden. Det första som slog mig var att den luktar som The body shops  Almond HandCream. Jag var tvungen att gå och sniffa på mitt exemplar av det sist nämda för att se om det stämde och ja, visst luktar de sjukt likt om nästan inte exakt likadant! Gott alltså :)

Som andra body lotions är denna aningen rinnig (men den åsikten har jag nog för att jag föredrar bodybutters). Det är svårt att veta hur mycket man ska använda för att inte överapplicera, det har hänt flertalet gånger att jag fått för mycket på ben och armar så att det inte gått in tillräckligt snabbt i huden. Annars är den rätt dryg och det behövs inte speciellt mycket för att täcka större partier av kroppen.

Som bodylotion, och i i prisklassen 35 SEK, tycker jag att den är helt okej och jag tycker att den är bra mot torra partier. Den går inte upp mot ett fluffigt bodybutter, men gör ändå vad den ska.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.