Jag tror att jag hamnat i den bedrägliga sommarkoman. Ärligt, jag har inte varit inne på bloggen sen innan vi for iväg på kryssningen. Det är över en vecka sen. Eller mer? När jag inte är ute och far jobbar jag, och är jag inte ute och far och jobbar sover jag. Kryssningen med sambo var härlig som få bortsett från att jag blev överfallen och rånad av en fiskmås (ja, helt ärligt. Den störtdök, slog mig i ansiktet och stal min glass). Vi åt god mat, köpte finskt godis och njöt av det otroligt fina vädret.

Jag har varit hemma hos mina föräldrar, och igår var jag med Therese och lyckades haffa ett skitbilligt sidobord till fotöljen. På måndag åker jag och mamma till Ullared, och om två veckor har jag semester på riktigt och åker till Göteborg med hela familjen och går på Bruce Springsteen med min fantastiska pappa.

Har ni hamnat i sommarkoma? Jag har dessutom haft mindre lust att blogga eftersom mitt överlack/underlack varit slut/värdelöst och har förstört alla lack jag burit de senaste veckorna. Men ja, så kan det vara. Nu har jag pratat ut och babblat lite. Det känns fint.

Min kryssningsshopping. Eller ja, Clinique chubbysticket kommer från TaxFreeshoppen, Avojuicen kommer från Stockman och nagellacket från Inglot kommer från en annan Galleria som jag måste besöka igen. Åh, jag blev så arg över att jag inte visste att Inglot fanns i Helsingfors, om jag hade vetat hade jag ju tagit med mig mer pengar så att jag hade råd att köpa en ögonskuggepalett. Men så kan det gå ibland, men nu vet jag vart jag ska springa först nästa gång!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.