I torsdags hämtade jag ut ett paket från H&M. Gjorde en liten räd i deras rea häromveckan och klickade hem sådana saker som jag behövde/tittat på tidigare. Bland annat fick jag ett par jeans (hur fina som helst!) för 99 istället för 399, ett randigt linne för 29,50 istället för 49,50 och en blus för 74,50 istället för 199.

Hade en kompensationsrabatt från tidigare krångel, hittade ytterligare en 25 % rabattkod för valfri vara och fick fri frakt på det hela. I stället för att betala närmare 700 betalade jag bara 152,50, kap! :D Blusen har jag sett på åtskilliga tjejer i stan och den är så himla fin, men så har jag varit lite sådär småsnål fast att den inte var speciellt dyr från början. Men jag är helnöjd.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.