Lika mycket som jag älskar krämlack älskar jag alla lack med glitter/skimmer/glassflakes/holo i. Ja, jo, det är väl ett rätt brett spektra men hallå, det är väl kanske inte så konstigt? Häromdagen bar jag kleancolorlacket Holo Chrome, ett blålilahologlitterlack som är helt fantastiskt fint. När jag hittar sådana här lack vill jag inget hellre än att bära dem hur länge som helst och jag tittade på mina naglar konstant när de var under lampljus.

Jag fick dessvärre inga lampljusbilder men ni får nog en uppfattning om hur fint det här lacket är ändå >.<

När jag la på första lagret trodde jag aldrig att jag skulle hinna få det att torka/att jag skulle få pensla på minst fem lager eller mer för att få det täckande. På vissa av de här bilderna ser det aningen tunnt ut men i verkligheten ser man inte alls den genomskinligheten. Jag har två lager Holo Chrome här toppat med ett tjooockt klibbigt lager med Seche Vite. Hujedamig.

Det här är ett av de kleancolorlack jag upplevt lukta lite annorlunda än andra lack. Har ju hört från andra att de kan lukta rätt illa/speciellt och jag tror att det här är ett av de lacken, men det störde mig inte speciellt mycket.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.