Jag hoppas att de här två kommer bli mina två nya bästisar. Jag har hört mycket gott om NailTek foundation II och om Poshe’s topcoat och ser väl gärna att den här kombinationen kan få mina naglar att slippa bli så hemskt missfärgade och slippa att behöva tunna ut/handla nya överlack gång på gång för att mitt Seche (trots dess storhet) ballar ur totalt.

NailTek Foundation II är en ridgefiller & nail strenghtener. Det ska fungera ypperligt som underlack och vara riktigt riktigt bra. Det torkar till en nästan matt yta när man använder det och det ser inte ut som att man bär något underlack när man använder det. Just nu är mina naglar så missfärgade redan, så jag kan inte uttala mig om just den biten speciellt mycket, men jag ser fram emot att se resultatet senare.

Poshe super fast drying shine & gloss topcoat sägs vara lika bra som Seche vite – men utan seghetsproblemet. Jag älskar ju Seche rätt mycket och tycker att den glans det ger är oslagbar, så jag hoppas verkligen att det kommer ge det resultat jag vill ha.

Är det någon av er som testat dessa? Jag tror att min mamma gav 4 dollar flaskan för dem.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.