I taxfreeshopen
på Mariella gick jag långt och länge och kollade runt bland skönhetshyllorna. Jag siktade in mig på Clinique-hyllan från början och fick dessutom ett väldigt trevligt bemötande av en av de anställda som var klädd i vit rock och skyhöga klackar. Till en början pratade hon finska med mig (alla började prata finska med mig så jag vet inte om mitt finska arv syns :P) men tog det på svenska sen när jag började prata på svenska.

Hon tog till och med fram en tester av Chunky Cherry eftersom den saknades, så jag fick testa en alldeles ny hylsa och jag bestämde mig på stubben att det var nummer 05 jag skulle ha.

Det är härligt körsbärigt och ser rätt mörkt ut i hylsan. Här är en snabbswatch:

Det går att bygga upp i lager, så du kan få ett skirt och inte så utstickande resultat om du vill ha lite färg men inte mycket mer. Men det går även att få riktigt bra täckning, och det är det jag gillar med dessa. De känns mjuka på läpparna och det är lätt att måla på. Och jag, som är lite av en fegis med läppgunk, älskar det här. Om jag har möjlighet kommer jag förmodligen se över de andra nyanserna också.
Jag betalade 154 SEK för Chunky Cherry istället för 205 SEK som det skulle kostat i butik.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.