I Helsingfors var jag ju inne på Inglot och det gjorde oont i mitt skönhetshjärta när jag stod emot att köpa någon ögonskuggepalett. Men nästa gång! Då ska jag vara mer förberedd på sortimentet. Jag gick ju därifrån med Nagellacket 986 i alla fall, håhå, vilken dröm :D

Idag är min sista jobbdag innan min minisemester förresten. Det känns bra, men mindre bra att vädret är så otroligt kasst. Haha, det har ju inte varit någon sommar att tala om i år, trist när man gick hela långa vintern och väntade på fint väder. Men i alla fall – nu 986! (trist namn dock).

Med blixt:

Hej jag är käär. I ett grönt lack. Det har väl aldrig hänt förut? Det är ett one coater (åhåh förstår ni!?) och är urhärligt att lacka med. Det glider som smör på nageln och fungerar riktigt bra med Poshe. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att grönt med guldskimmer är en så sjukt fin kombo att jag kommit till lackhimlen och tagit mig tillbaka. Uhuh. Är det någon som misstycker?

Jag betalade 11 euro för det här lacket, och det var det värt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.