Min första semesterdag!
Jag trodde nästan aldrig att den här dagen skulle komma när jag skrev upp vilken vecka jag ville ha semester tidigt nu i vår, men jodå. Det är rätt så skönt att få semesterdagar som de fastanställda får, trots att systemet med utbetalning av semesterersättning varje månad, som brukar gälla andra vikarier, är rätt trevligt med. Men i alla fall. Jag har en fullpackad vecka och jag står i skrivandets stund med ja, hur mycket saker som helst som ska göras :P

Jag tänkte bara visa upp vad det var jag fick med mig hem från Ullared/Gekås (i skönhetsväg då, antar att det andra inte är så intressant). Jag tog mig ingen jättetid där för det var fullproppat med folk, men några godbitar fick jag ändå med mig hem.

  • Makeuppads. Herrejesus, jag tror att jag äter sådana. Nä men jag köper alltid nya bomullsrondeller och jakten på de perfekta (dvs icke-luddande) fortsätter. Tror jag har haft de här förut.
  • Baby Foot. En behandling till mig, en till Sambo. Mitt jobb misshandlar mina fötter, så är det bara. Har varit jättesugen på att testa baby foot men förra gången jag var på Gekås fanns det inga och jag var lite för snål att lägga fullpris för det när jag aldrig testat det förut :P
  • Makeupbrushset från Ecotools. Har ett sådant set sedan tidigare och jag älskar dem. De är så mjuka och härliga (rougeborsten är fantastisk) så jag kunde inte låta bli att slå till för det priset.
  • Rouge från Wet’nwild. Jättehärligt rosfärgat rouge med guldskimmer (hehe, jag och guldskimmer).
  • Nagellack från Claudia. Ett jättefint tealfärgat lack (nej jag hade det inte!) och ett mörkt lack som liknar tinsel town från China Glaze men ändå inte, mycket svartare i grunden än vad TT är.
Har ni varit i Ullared/gekås? Vad tyckte ni om utbudet? Jag tycker att det är rätt kul att gå där men det får tusan i mig bara bli max ett par gånger om året, annars pallar man ju aldrig med tempot där inne. Eller tanterna som försöker mörda en med kundvagnarna :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.