Jag brukar ju inte visa upp så
mycket hemifrån nu för tiden om man jämför med tidigare år i bloggen, men jag vill bara visa mitt nya, hemskt fina, sidobord jag fyndade på en auktionsfirma i Valdermarsvik. Jag var hemma hos Therese för ett par veckor sedan och vi fick för oss om att åka runt lite och hamnade i en stor lokal som luktade gamla möbler och jag lyckades hitta den här godbiten.

Vi har letat efter ett sidobord till fåtöljen länge men inte hittat någonting som varit tillräckligt prisvärt/eller som vi tyckt passat bra i vardagsrummet. Nu stod det här och bara vrålade hejhej-köp-mig (lite som i shopaholic-böckerna) och jag fick det för 300 kronor för att jag lyckades ha sönder mitt linne när jag bar ner det från övervåningen. Helt okej pris när vi var beredda att betala runt femtonhundra för att få någonting vi verkligen ville ha :P

Jag har faktiskt inte placerat nagellacket där bara för att, tänkte inte på det förrän jag laddade upp bilden :P

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.