Pappa var och såg Bruce Springsteen med mamma för nästan 30 år sedan. Den konserten ska tydligen ha varit helt makalöst fantastiskt och jag hör, när jag har pratat om saken, många som gärna hade velat vara där. Idag är jag där med pappa, ute i havet bland folk och förhoppningsvis kan vi få höra Born to run, Born in USA eller någon annan av de oslagbara klassiker som Bosse sprängsten fixat fram. Även om det inte är någonting jag lyssnar på till vardags har jag växt upp med skivorna eftersom min fina pappa lyssnat på dem i tid och otid.

Det ska bli kul att få göra en sådan här sak med honom, fina fina människa. Om ni ska dit hoppas jag att ni får en kalasbra upplevelse!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.