Jag kunde inte låta bli att lacka med Bikini so teeny nu i veckan. I flaskan ser det rätt mäh ut (bortsett från skimret då som gör att det blir så mycket mer) – en babyblå nyans som i alla fall jag upplever att jag har sett tidigare. Hur många nyanser av ljusblått finns det egentligen? Rätt så många förmodar jag, naturligtvis, men ändå!

Det jag gillar med det här lacket är överraskningen som kommer med själva lackningen. Under tiden det torkar blir det mycket mörkare än vad det är i flaskan och den antar en riktigt härlig himmelsblå färg. Och kolla sista bilden, hur fint är inte det där skimret? Det syns dessvärre inte likaväl på nageln, vilket är fy och skam, eftersom det skulle varit riktigt jäkla snyggt då >.<

Lackningen var, som med de andra nya penseln, lite svårgjort. Jag har så himla smala naglar att nageln täcks direkt av penseln och det blir svårt att få till en snygg kant vid nagelbanden. Men fy skam den som ger sig!
Jag har två lager Bikini so teeny här, toppat med ett lager Poshe, grundat med två lager NailTek foundation II.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.