Hej och hå! Jag är inne på mina sista semesterdagar och försöker njuta så mycket det går bortsett från dagens migränanfall-ala-superintensivt (dags för synundersökning). Resan till Göteborg var jättemysig – konserten var kalasbra, vi regnade inte bort helt och hållet på liseberg och bortsett från illamående tjejer som kaskadspydde på spårvagnen och en hemsk olycka på vår spårvagnsperrong överlevde vi i storstadsdjungeln alldeles utmärkt.

Men det var ju inte det jag skulle prata om utan min facemist från Makeup Store. Med sin melondoft är den en räddare i nöden under varma och heta dagar när ansiktet (och resten av kroppen) behöver någonting svalkande för att inte helt och hållet gå under. Nu har det ju inte varit speciellt många soldagar i det här landet den här sommaren men de få som varit har varit av rätt bra karaktär, och då kan en rackare som denna passa alldeles utmärkt.

Det jag gillar med facemisten är att den även kan användas till att fixera makeupen och att den innehåller Aloe vera. Ett tips är att köpa en liten reseförpackning med sprayfunktion och häll över lite face mist i den och bär med dig i väskan så att du alltid är redo. Det har räddat mig många gånger kan jag lova :P
Face mist från Make up store kostar ca 195 SEK. Min flaska är på 180 ml men om man tittar på makeupstores hemsida står det på flaskan på bilden att de innehåller 240 ml, så de har kanske ändrat storlek? Jag har haft min flaska rätt länge, men den tar ju aldrig slut trots att jag använder den väldigt ofta.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.