Det är som att något sugit musten ur mig :O Känner press på mig att få ut bra och läsvärda inlägg här och då blir det att jag grottar in mig i annat istället och det blir dött här. Sedan blir det inte bättre när jag avundas alla andra som börjar skolan om några veckor, haha jag är ju knasig! Men att gå i skolan mellan 6-23 års ålder sätter väl spår antar jag, men det är dags att ta sig ut i vida världen nu.

Men! Jag tänkte visa ett nytt lack från Deborah Milano. Det kom i ett pressutskick för ett tag sedan och har legat i min att-testa-låda och tänkte att det var dags att använda det igår. Jag förstår inte riktigt om det har ett annat namn än 44, men jag ska klura ut det.

Leverpastejs-rosa är det i alla fall. Det är lite för mycket leverpastej för mig.

Bortsett från att det inte är min favoritfärg nyansmässigt är det grymt bra rent användarmässigt. Ett lager, flyter som smör över nageln. Mums. Torkade bra utan för mycket kladd. Jag gillar penseln till dessa, lite bredare upptil och lite snävare nedtill, passar mina naglar alldeles utmärkt.

Flaskan innehåller 8,5 ml och kostar ca 79 SEK. Finns bland annat på eleven.se.

>Denna produkt har skickats till mig i recensionssyfte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.