I februari i år lanserade Maybelline Illegal Lenght Mascara – en fiber extension-mascara med 4 mm fibrer för att bygga på och ge längd åt dina ögonfransar. Tänk extensions fast till fransarna!
Mina tidigare förhållanden med fibermascaror har varit mer eller mindre svala, mest för att jag inte är van att arbeta med dem som sig bör, men nu tycker jag ändå att jag har aningen haj på det. Problemet med fibermascaror (för min del) är att jag inte riktigt vet när jag ska sluta :p

Jag har testat den vattenfasta versionen 


Borsten med sex direkta ”kontaktpunkter” som ska göra användningen lättare 

Fibrerna syns rätt tydligt på borsten, ser ut som tajnytajny kissekatthår ^^
Mina åsikter om Illegal Lenght är rätt delade. Ibland gillar jag den riktigt bra – speciellt när det regnar ute och jag slipper ha en massa mascara i halva ansiktet – och ibland gillar jag den mindre bra. Jag vet inte om det har med fibrerna att göra (vilket det inte borde) men jag tycker att den tynger ner mina fransar något otroligt. Efter applicering går det inte lång tid innan fransarna slokar och de mest hänger och ser trista och oformliga ut.

Dessutom är den väldigt ojämn i appliceringen vilket i och för sig kan bero på att jag verkligen inte fungerar med fibermascaror – men ibland blir fransarna kalasbra men allt för ofta blir de spretiga och spindelbeniga och jag HATAR spindelbensfransar. Jag ser katastrofal ut.

Imse vimse spindel klättra upp för trån…

Nä, det här är ingen favoritmascara direkt. Jag var jättenyfiken när den kom ut men den föll platt på mållinjen.
Maybelline Illegal lenght Mascara får 1/5, just för att den är helt okej som vattenfast version. Men med tanke på hur mycket den utlovar volym och längd till fransarna får jag avstå. Den här hjälper inte mina fransar alls Illegal lenght finns i brunt, svart och i vattenfast. Den kostar ca 149 SEK i handeln.
Den här produkten har skickats till mig i recensionssyfte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.