Haha åh, ni vill inte se mina fötter just nu! I torsdags förra veckan bestämde sig sambo och jag för att använda våra Baby Foot-behandlingar och ni må veta hur mycket jag skrattade. De korta sträckor man rörde sig med ”sockarna” på fötterna gick inte snabbt och inte speciellt elegant någonstans.

I helgen och början av veckan märkte jag inte av någonting speciellt men idag, efter en lång dag på jobbet (en promenad hem i ösregn) och efter en varm dusch kunde jag konstatera att det är död hud ÖVERALLT.

Det ser fruktansvärt äckligt ut på ett sådant där sätt att man bara vill fortsätta titta (nej jag är inte alls galen) och jag ser fram emot att se slutresultatet. Man ska ju vänta i fjorton dagar för bästa resultat typ och jag väntar nyfiket :P

Jag betalade 165 SEK för mina behandlingar på Gekås istället för 279 SEK (det rekommenderade priset på eleven i alla fall).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.