Jag har faktiskt varit rätt dålig
på att kolla upp kollektionssläppen nu i sommar, men någonting jag ändå haft ögonen på lite halvt sådär är China Glaze’s Bohemian Collection, vilken innehåller sex helt galet fina nagellack som kommer passa varenda nagel i höst!

Det här är en sådan där kollektion som jag gillar så jag skuttar upp och ner av lacklycka, så jag är nästan helt säker på att hela rubbet kommer bli köpt. Heh, det är ju faktiskt bara sex lack, jag har ju fått fnatt för väldigt många mer lack tidigare liksom :P


 
 
Övre raden: Unpredictable, rare and radiant, swanky silk
Undre raden: No Plain Jane, Want my Bawdy, Deviantly Daring
 
 
Unpredictable och Deviantly Daring är väl tiopoängarna i den här kollektionen. Rare and radiant verkar vara en dupe på Chanels Peridot, men fortfarande urfin. Åh, jag sitter och kollar snygga swatches på dessa just nu. Har ni tittat in dem/köpt någon av dem redan? Vad tyckte ni/tycker ni?
 
China Glaze’s nagellack kostar ca 98 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.