Åh, som alltid när Isadoras nyheter dyker upp i andra bloggar blir jag alldeles till mig – de senaste kollektionerna Isadora lanserat har verkligen levererat, och visst verkar det som att de håller ångan uppe även nu i höst!

Höstens kollektion har getts namnet Paradox och innehåller två olika upplägg – varmt och kallt. I ena hörnet hittar vi vintage, brunt och guld – andra kall, svart minimalism med inslag av dynamisk röd.

Och ärligt, är det inte den snyggaste promobilden Isadora gett oss på länge? Jag vill ju ha allt!

 

Eyeshadow Quartet 64 Paradox 129 SEK

Eyeshadow Quartet 63 Brown Patina 129 SEK

Twist up Metallic eyepen – 54 Dark Brown, 58 Deep Black, 56 Steel Grey 99 SEK
 

Precision mascara 10 Deep Black 139 SEK & Glossy Eyeliner 42 Dark Brown 99 SEK


Glow Stick blusher 12 Vintage Rose 129 SEK

Perfect Matt Lipstick – 05 Femme Fatale, 03 Red Carpet, 01 Bare bohemian 119 SEK

Moisturizing lip gloss 22 Diva red, 21 Red Carpet  99 SEK

Wonder Nail Polish – 637 Night Flight, 639 Metropolitan, 641 Femme Fatale 69 SEK.

Ytterligare en produkt, och en nyhet med kollektionen är perfect Lipliner 80 transparent lip fix vilket helt enkelt är en transparent läppenna som ska fungera till alla dina läppstift. Hur bra är inte det? Det rekommenderade priset på perfect Lipliner är 69 SEK, så jag antar att den kommer kosta det med.

Även om jag faktiskt tycker att hela kollektionen i sig är en tiopoängare är det, som med sommarens kollektion, läpprodukterna som lockar – speciellt de nya matta läppstiften! Jag kan lätt tänka mig att inhandla Bare Bohemian och Red Carpet. Något annat som får mitt hjärta att slå lite dubbelt är dock den nya, bruna, versionen av glossy eyeliner! Det är ju en av mina favoriter när det kommer till eyeliner med filtspets och är det inte då perfekt att den kommer även i brunt?

Så snart displayerna kommer komma upp på stan kommer jag pysa ner och kolla över innehållet och vad jag gillar mer och vad som lika gärna kan undvaras. Är det någonting såhär på rak arm som ni vet att ni bara måste ha eller är kollektionen bara en i mängden? :)
Paradox är ute i handeln v 32.
 

Naturligtvis är det fritt fram att låna bilderna av mig, men ha då en hänvisning till vart bilderna kommer ifrån. Tack!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.