Mojito Madness är ett lack som faktiskt suttit på mina naglar sedan i söndags – jag har alltså haft det på mig i fyra dagar, rekord! Jag brukar lacka om mina naglar varannan dag, men jag har trivts bra med MM och dessutom haft lite dåligt med tid, så det har passat mig bra att ha det här lacket på mig så länge.

Mojito Madness kommer från Essies sommarkollektion, Bikini So teeny, och var en av mina storfavoriter innan lacken kommit ut och visats upp på marknaden. Jag är ju svag för grönt, så är det ju bara, men Mojito Madness gjorde mig inte direkt besviken heller.

Mina stackars nagelband dock, de mår inte alls bra. De är ju inte vana vid att jobba, heh, så de blir mycket mer utslita och trasiga än tidigare. Att vända kurslitteratursboksidor har gjort dem lite mesiga är jag rädd.

MM var väldigt trevligt att lacka med. Återigen hade jag aningen svårt för den stora borsten som kommer med de nyproducerade lacken men jag förmodar att det är någonting jag kommer lära mig att leva med och egentligen är det väl ingenting att klaga över, en alldeles för smal borste är inte det ultimata det heller.

Jag har två lager MM här, toppat med ett lager Poshe, grundat på två lager NailTek. Det torkade snabbt och jag har inga anmärkningar på det mer än att det är en toppengrön-färg! :)

Essie finns bland annat på Åhléns och kicks och kostar ca 129 SEK.

Produkten är skickad till mig i pr-syfte.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.