Ärligt. Jag
har inte publicerat en EOTD sen midsommar. Jag vet, det är pinsamt även för att vara mig. Jag vet inte riktigt, men jag tror att det har att göra med att jag tycker att för mycket smink känns fel på mitt för-tillfället-jobb, det blir för mycket att gå med mycket ögonskugga även om jag hade lust att ha det. Sen så känner jag mig väldigt smutsig i hyn just nu, och det gör inte saken bättre.
Men i alla fall, idag var jag och sambo och hälsade på vår nya familjemedlem som bara är en månad och två dagar gammal, och då passade jag även på att lägga lite tid på att göra någonting annat än en enkel eyelinervinge. Jag tycker ju att det är så roligt, så jag borde göra det oftare. Med tanke på hur mycket ögonskuggor jag har, dessutom ;)
Jag blev inte riktigt nöjd med färgsättningen/eyelinervingen på det ögat som syns på de enskilda ögonbilderna men de andra fick så kasst ljus över sig. Men jag skyller på ringrost! Det ser ju faktiskt lite rostigt ut om jag tänker efter, hela grejen!
Jag har använt:
Ögon:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
MUS M/S Muffin
Lumene Natural Code eye dramatizer trio Eyeshadow 06 Goddess (den korallish-färgade skuggan)
Urban Decay eyeshadow (från Naked Paletten) Smog
Isadora Glossy Eyeliner
MIYO  Super Lash Mascara
Ansikte:
Vichy Aqualia Thermal ansiktscréme
Everyday minerals Original Glow foundation Linen
Everyday Minerals finishing dust
E.L.F Mineral Glow
MAC mineralize skinfinish Rose Quartz

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.