Åh, mina stackars nagelband! De hatar mig just nu, vägrar repa sig trots oljor, handkrämer och gud vet vad. De är så trasig att jag tycker att det är smått pinsamt att visa upp dem här, men jag älskar ju nagellack så vad ska man göra?

Jag fick Tangerine Scream av Bella innan hon flyttade från stan. Jag är ju, som jag sagt miljoner gånger, svag för skimmer i alla dess former, så jag tyckte att tangerine Scream var en välkomnad flaska i min samling. Tack hunny, du vet att jag uppskattade det hur mycket som helst <3

Tangerine Scream är ett orange-korallishaktigt lack med magiskt blått skimmer. Det är en så kontrastfärgsbra kombo att jag flinar åt det – typ. Jag har tre lager TS här och hade nog kunnat behöva ett till för att få det heltäckande. Det är rätt skirt, men samtidigt fyller det på bra med färg och det torkar dessutom snabbt så det blir inga bekymmer med att lacka flera lager snabbt i följd följt av ett snabbtorkande överlack.

Jag äger inte så många color club-lack men är väldigt nöjd med de jag har. Har ni en förkärlek till color club? Det finns ju några lack i deras samlingar som jag måste försöka skaffa mig – jag säger bara holografiskt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.