Jag kan inte riktigt hålla mig från det här inlägget. Igår var jag och sambo nere hos min kusin och hälsade på. De bor i en liten röd stuga mitt ute i skogen och det är så fridfullt och fint där att man blir helt rofylld i hjärtat när man är där. Ibland saknar jag att bo på landet, stan är fantastisk, men landet, tystnaden, ja jo jag är nog en lantortstjej i hjärtat hur eller hur.

Men! Hos min kusin finns även sex stycken små krabater. Från början var det tänkt att vi skulle ha en liten grå grabb, men när det visade sig att kusins fästman kärat ner sig totalt i den grå killbebisen som fanns hade vi ju inte hjärta att välja honom, utan fastnade istället för en grå alldeles charmig liten kattjej som fick våra hjärtan att totalsmälta. Hon är en månad och tre dagar gammal och hur bedårande som helst. Om två månader kommer vi hämta hem henne och jag längtar redan!


Här är hon, lilla hjärtegrynet. Tonks heter hon :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.