Jag använde Gaga for Green för ett tag sen (därav de långa naglarna) och jag trivdes väldigt bra i det. Jag gillar den här ärtigt gröna nyansen och för en gång skull fick jag faktiskt bra bilder på hur det ser ut på: det är gultonat och riktigt riktigt grönt!

Uh, den här längden/ovårdade nageltypen gillar jag inte alls :P Hade en annan gammal notd jag hade tänkt visa men jag tyckte att naglarna såg så skamfilade ut att jag inte ville ta i bilderna med tång. Nu har jag i alla fall snyggat till dem och fått en jämn och härlig form på dem. Ska visas upp så snart som möjligt naturligtvis ;)

Gaga for Green var också rätt lättlackat och krävde inte speciellt mycket svordomar. Här har jag två lager och det täcker riktigt fint, och är glansigt och tjusigt med Poshe över! Vad tycker ni om Gaga for green, för gultonat för er smak? Jag säger ju bara en sak, gröönt.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.