MIYO
, ett av mina favvo-budget-märken (jag brukar räkna IsaDora som budget annars men det här får bli favvo-budget-budget-märket), släpper till hösten en rad limiterade ögonskuggor i metallic. Serien innefattar 12 singelögonskuggor i olika, och till hösten, passande nyanser.

 

 


Famous Molly, Electric Sara, Dusty Ella
Lovely Lucy, Luxury Leila, Pretty Julia
Happy Suzy, Poison Alice, Sweet Lulu
Lucky Mia, Rockstar Robyn, Sexy Rose
 
Jag väntade mig faktiskt lite mer dova färger eftersom skuggorna hör till höstens nyheter, men jag har aldrig problem med färg när det handlar om ögonskuggor så jag klagar inte. Jag är sugen på att testa hela undre raden – Olivgröna Lucky Mia, grå Rockstar Robyn och mossiga Sexy Rose. Samtidigt är jag lite nyfiken på Happy Suxy som verkar, om promobilden stämmer överens med verkligheten, vara en urtjusig guldig skugga.

 
Jag har fått hem Dusty Ella, Electric Sara samt Famous Molly för test, så jag återkommer om hållbarhet, intensitet och betyg så snart jag pillat på skuggorna mer!

Skuggorna kommer kosta 45 SEK och finns i butik från och med mitten av Augusti.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.