Jag tänkte att jag skulle köra vidare på Electropop-spåret, och visa Kinetic Candy idag – ett lite dammigt, ljusblått lack som i flaskan ser lite mehe ut, men som på nageln faktiskt är riktigt söt. Det märks att hösten börjar nalkas (ja seriöst, jag tror inte längre på att vi får en fin sensommar) – jag dras mot allt murrigare färger på naglarna – men jag måste ju bara visa upp resterande lack från Electropop innan vi går i dvala, eller hur? :P

Lacken har faktiskt blivit mycket bättre i konsistens och lackförmåga sedan de första missödena jag hade med hemska lackegenskaper och gud vet vad. Kinetic Candy täcker jättefint på två lager (hade kunnat ha ett om jag inte slarvat lite) och jag är helnöjd med hur det här tog sig på naglarna. Jag gillar den här nyanseringen av blått med, lite himmel blandat med en gnutta moln. Älskar!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.