Jag har inte använt Techno (effektlacket från Electropop) förrän jag lackade naglarna med Kinetic Candy. Jag tyckte vid tillfället för lackningen (någon vecka sedan) att de skulle passa bra ihop, så ja – här kör vi på en notd igen!

Techno innehåller både glitter och hexagoner och glittrar något alldeles fantastiskt på nageln. Jag har många planer för det här effektlacket, vill jag lova – jag har funderat på att svampa tipparna med det på mörkare lack i höst osv. Jag tyckte dock att det blev alldeles förträffligt att bara lacka det rakt ovanpå Kinetic Candy – fint i sin enkelhet liksom.

Jag har två lager Techno för att få till den mängd glitter jag ville – det är ju alltid lite si och sådär med att få tillräckligt mycket på pensel men det gick relativt smärtfritt den här gången och inte allt för kladdigt eller pilligt!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.