Jag tyckte att det var dags att utöka utbudet på trevliga produkter till min hud nu när vädret håller på och storskiftar. Min hud är lite si och sådär: ibland är den hur trevlig som helst och ibland är det som att hantera ett monster som gått lös på mitt stackars ansikte.

Jag vet inte om ni har missat det men jag har i alla fall inte kunnat undgå att se reklamen för Neutrogena’s nya produkserie Pink Grapefruit. Först och främst tycker jag att grejerna ser så härligt läckra ut med sina rosa toner och jag blev framförallt nyfiken när Lipglossbitch gav Fashial wash’en ett riktigt bra betyg. Så sagt och gjort, med diverse hej-ny-produkt-kupong handlade jag vid två tillfällen (efter att ha fastnat riktigt bra vid wash’en) Neutrogena Visibly clear Pink Grapefruit Facial wash samt Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub.

  • Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash: En ansiktstvätt i geléform som två gånger dagligen ska hålla din hud fräsch och rengjord. Verkar förebyggande mot pormaskar och finnar, och gelén ska även motverka att huden torkar ut. Används och masseras in på fuktig hud.
  • Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub:  Exfolierande microkorn som ska rengöra huden på djupet. Verkar skonsamt och, ”hjälper till att eliminera finnar och pormaskar” (baksidetext). Används, likt facial wash, morgon och kväll och masseras in på fuktig hud.
Som ni ser har jag redan använt Facial wash’en en del och det beror på att jag har haft den i ett par veckor. Jag har gillat den så pass mycket att jag tyckte att det var värt att även testa skrubben. Jag kommer återkomma om lite åsikter och tankar om de här produkterna framöver, så håll utkik!
Är det någon av er som testat Pink Grapefruit-linjen eller har ni tidigare erfarenheter av Neutrogena? Jag betalade 69,96 SEK för både facial wash’en och skrubben (minus diverse kuponger).

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.