I Spellbounds kollektionsinlägg frågade jag er om det var någonting ni ville se på en gång och Camilla ville ta en närmre titt på läppstiftet Magic Spell. Idag har jag suttit och swatchat hela kollektionen (det tog två timmar, helt galet) och jag tänkte att jag skulle visa just Magic Spell eftersom Camilla ville se om det var bärbart eller inte :P

Förpackningen är Make up Stores vanliga, mattsvarta och rätt lätta läppstiftshylsa. Jag tycker att den ligger bra i handen och jag gillar utseendet på den, jag tycker att det är ett snyggt inslag att ha själva loggan svart och dessutom lite glansig så att den står ut och verkligen syns – men ändå inte. Förstår ni hur jag menar?

Jag skulle beskriva färgen som, hm, ljus plommon (?). Väldigt bärig och en riktig färgklick för höstens kommande murrighet.

Först blev jag rätt avskräckt. Jag som inte ens har rött läppstift på mig – hur i helskotta skulle jag passa i något så kontrastfullt som lila? Min rädsla för clown-effekten försvann rätt snabbt faktiskt. Överraskande nog gillar jag färgen riktigt bra och kan, ärligt talat, tänka mig att använda den till vardags! Det är en riktigt fin nyans och den är mer bärbar än vad jag trodde från början.

Stiftet i sig är krämigt och glider fint över läpparna och jag tycker att läpparna känns mjuka och återfuktade efter appliceringen. Jag märkte inte av att det blödde någonting under den tid jag hade det på mig, men jag tror att jag behöver använda under en längre tid (och några fler timmar) innan jag kan uttala mig om den saken.
Inte så pjåkigt, eller hur? (På bilden ser ni även att mitt hår går liite i rött nu med nya hårfärgen, jag gillar ♥)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.