Jag ska strax möta upp mamma som kommer på besök innan jag ska jobba, men jag tänkte passa på att visa er swatches på MIYO’s höstnyheter när jag ändå är uppe i varv – jag nämnde ju tidigare i veckan att jag fått tre skuggor hemskickat till mig för test.

 

Famous Molly, Electric Sara, Dusty Ella
 
 
Jag tänkte mig dock inte för och råkade swatcha skuggorna åt fel håll, men jag hoppas att det inte gör någonting, nyanserna skiljer sig ju ändå så mycket att det inte är svårt att hålla reda på dem.

Utan blixt:

Med blixt:

Dusty Ella och Electric Sara är de självklara vinnarna i den här trion. Famous Molly känns lite kalkig när jag lägger på den i jämförelse med de andra två. Skuggorna i sig är, delvis förutom Molly då, krämiga och grymt pigmenterade. Jag har inte använt någon bas här, utan bara applicerat direkt på huden. Electric Sara är dock väldigt smulig, men den här aquafärgen är så fin att jag kan ha överseende med det.

Jag kan tänka mig att de har lätt för att creasa på ögonlocket, men på min hand kunde man, dagen efter, fortfarande se skuggorna trots åtskillig användning av tvål och diverse annat. Jag tänkte att jag skulle se till att försöka använda de här i en eotd inom en snar framtid för att kunna diskutera hållbarhet och så vidare!

Skuggorna kommer i tolv olika nyanser och släpptes i mitten av Augusti. De har ett cirkapris på 45 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.