Välkomna hit!

Hej Allesammans!

 

Det här är alltså mitt nya ställe, bara mitt! Jag kommer fortsätta blogga som tidigare, (med viss förändring i kategorilistan, där kategorin livsstil ersätter ett flertal andra kategorier), men här kommer finnas nagellack och skönhet av alla dess slag! Jag hoppas att ni ska trivas lika mycket som jag gör, redan nu.

Det känns fint att ha någonting som är mitt eget, och jag är grymt tacksam över de två personer som gjort det möjligt för mig.

Min fina pappa som står för den ekonomiska frågan – han insåg att jag och den dansande kossan på blogg.se aldrig skulle gå ihop och sponsrade mitt första år som domänägare.  Han har varit en klippa i hela mitt liv och är det fortfarande, trots att jag är utflugen ur boet och allt.

Och så är det Emelie, min fina nagellacksvapendragare från tidigare liv som hjälpt mig otroligt mycket med funktion och verkan, hur saker och ting borde fungera och hur de visat sig att inte fungera – det är  hon som står för den urfina designen och hjälpt mig in i minsta detalj – även med att importera de, över 1000 inläggen, för hand.

 

Så tack ni två, ni har varit underbara!

 

Och till er andra, nu kör vi! :D